Monique Dors draait dit jaar voor het eerst mee in de organisatie.

Wat is je taak Monique?

“Ik was gevraagd voor de planning. Dat doe ik in de zorg, maar dat valt hier nog niet mee. Ik sta werkelijk versteld van de hoeveelheid werk, die door al deze vrijwilligers wordt verzet om het evenement elke twee jaar tot een succes te maken. Er zijn 8 bestuursleden, die al een jaar van tevoren beginnen. Daarnaast zeker 50 vrijwilligers, die zorgen voor het op- en afbouwen van de logistiek (elektra, waterkranen, vlotten, verwijsborden, toiletten, podia, etc.), maar ook voor de Shantykoren, de Vlootschouw, de veiligheid, de communicatie, noem maar op. Omdat er iemand uitviel heb ik nu ook de Stoommarkt onder m’n hoede”.

Dordtse Boekenmarkt

Wat vind je er leuk aan?

“Het is leuk om ook praktisch bezig te zijn met deelnemers uitnodigen, kramen regelen, etc. Ik ontmoet leuke mensen, neem een kijkje achter de schermen en leer heel veel. Zo lever ik, al lerend, mijn bijdrage aan het leukste evenement van Dordrecht”.